DAG 14

MAIN

 

 

 

DAG 15

 

 

 

 

 

Dag 15 : Einde

De eindmeet was in zicht.  Geen gedoe met IJslandse stoftoestanden. 

’s Morgens kozen we voor de laatste maal een full breakfast.  De ganse bedoening verliep wat hectisch, alsof vele mensen denken dat dit hun laatste maaltijd is.  Maar de overtocht was goed verlopen en de zee was enorm rustig.

Het zonnetje scheen in IJmuiden, ideaal weer om naar het thuisfront af te zakken (Denk eraan : bij het verlaten van het schip rechts rijden”).  

Het verkeer op de terugweg was gezellig druk en zonder problemen geraakten we thuis. 

 

Haven van IJmuiden

 

 

 

Ruim 2300 km gebold en alle clichés over Schotland werden één voor één weerlegd.  De zon scheen meer dan het regende, het eten, inclusief haggis, was lekker, de mensen waren supervriendelijk.  En de whisky’s … die smaken naar meer.  En leuk om te weten : voor de volgende clubtastings liggen alvast verschillende kookideëen klaar.

 

Tekst : Wim
Foto’s : Martine en Wim

 

 

 

 

 

 

Noot van de Vaes Brothers:

Bedankt Wim en Martine. We waren al blij genoeg om jullie reisverslag op onze website te mogen publiceren, zodoende iedereen er kan van meegenieten. Maar de unieke fles Bruichladdich die als geschenk voor ons werd meegebracht vanop de distilleerderij vinden we er wel lichtjes over. "We're not worthy!!"


Het geschenk dat we voor jullie drie maanden eerder op Islay hadden achtergelaten, was onze manier om jullie eens te verrassen. Zoals Martine, die mee in het cateringteam van onze club zit, ons steeds weer weet te verrassen met een welgekomen gerechtje als afsluiter van een clubavond. Daarom dachten wij dat jullie een aangeboden lunch op Arbeg wel zouden appreciëren. 

 

 

 

DAG 14

MAIN