Pag 1/3

Pag 3/3

 

Pagina 2/3

 

 

 

foto: Dirk

 

 

 

 

Na een vlugge incheckbeurt in ons hotel te Lamlash, is het tijd voor een verfrissing in de pub van het Kildonan Hotel. 

Niet zozeer de pub, maar wel zijn ligging oefent steeds weer een enorme aantrekkingskracht op ons uit. 
Met zicht op het eilandje Pladda, en daarachter nog de bultrug van het eiland Alisa Craig, is deze pub gelegen aan een niet geregisteerd viewpoint. 

Morgenavond zullen we ons aan de overkant van de zee bevinden, met onze voeten op het vasteland en eveneens met zicht op het eiland Alisa Craig. 

foto: Werner

 

 

 

foto: Dirk

 

 

 

 

Dirk, onze foto-stuntman, krijgt elke gewenste beeldcompositie in zijn lens, 
mits gebruik te maken van bestaande hulpmiddelen.

 

 

Na onze aperitief in de bar, een aperitief in onze bar. Terug naar Lamlash dus, naar het Glenisle Hotel waar we eten, slapen en ontbijten. 

foto: Werner

 

 

 

 

foto's: Dirk

 

 

 

Het Glenisle Hotel  is door de nieuwe eigenaars nog maar pas vernieuwd. De verfgeuren op de bovenverdiepingen bevestiggen dit. Een leuk hotelletje trouwens, met heel lekker eten en een bar met de grote letter T. De eigenaars zijn gastvrij maar niet Schots gastvrij. 
Na een geweldige maaltijd gevolgd door de traditionele
T, begint de vermoeidheid van de voorbije week door te wegen. Een goede nachtrust zal iedereen deugd doen.

 

 

 

foto's: Dirk

Ice T

 

 

 

 

 

foto: Marc

Lamlash

 

 

 

 

 

Zaterdagochtend 28 Maart 2009

Onze laatste dag, maar wel onze eerste lentedag op deze reis. Nu buiten alles buiten blauw en helder is komt de schoonheid van het plaatsje Lamlash tot z'n recht. Het hotel kijkt uit op een eiland dat eigendom is van boeddhistische monikken en de toepasselijke naam draagt: Holy Island.

Voor het ontbijt binden een viertal hun loopsloefkes nog eens aan, om langs de baai van Lamlash de schade op te meten aan hun onderste ledematen na de halve marathon van dinsdag. 


foto: Dirk

 

 

 

 

foto: Werner

Holy Island

 

 

 

 

Pag 1/3

Pag 3/3