DEEL 3/4 |
Hoe noordelijker we rijden, hoe meer de sneeuw zijn smeltende vorm aanneemt.Aangekomen in Benriach worden we warm verwelkomt door Stewart Buchanan, de productie manager. Het is hij die ons zijn werkende distilleerderij zal tonen. |
|
foto: Wim |
foto: Roger |
foto: Dirk |
||
Stewart heeft deze morgen alvast vatstalen gaan nemen waarmee we straks, na de rondleiding, een tasting mee gaan houden. De vatstalen kunnen zo op kamertemperatuur komen. Dit zal de smaak en de geur meer ten goede komen dan wanneer ze in het warehouse zelf geproefd worden, waar het ferm koud is. |
||
foto:Jaco |
Stewart Buchanan |
foto's: Denis |
foto: Werner |
foto: Wim |
foto: Dirk |
Stewart laat ons mee alle fases proeven van het productieproces. Zelfs brokken gist moeten er aan geloven. Dit is goed nieuws voor de lokale darmflora.
Stap voor stap komen we dichter bij het eindproduct dat de naam draagt: "new make spirit" |
|
foto: Dirk |
foto: Jaco |
foto: Denis |
foto: Denis |
foto: Denis |
foto: Dirk |
foto: Jaco |
foto: Denis |
foto: Denis |