Foto: Roger

Troon ontwaakt

 

Foto: Roger

 

 

Foto: Wim

Foto: Werner

 

Laatste full cooked breakfast op Schotse bodem in de serre van het hotel. Blijkbaar is het handiger om te vertellen wat je wel op je bord wil, dan wat niet.

 

Foto's: Gilbert

 

De meeste leden doen de wandeling van gisterennacht nog eens over en vinden elkaar op het strand. Arran ligt in de zon en er wordt een eindje weggefilosofeerd. De onderwerpen flitsen in het rond en the sky is the limit. Het is onomkeerbaar bewezen dat de kunst van het redeneren onderling , het beleven van whisky zoveel interessanter maakt.

 

Foto: Werner Foto: Katrijn Alisa Craig in de horizon

 

Maar de klok tikt. En wijle weg.

 

Foto's: Roger

 

Een probleemloze rit van 10 minuten. De leden worden afgeleverd in de luchthaven van Prestwick, en de twee chauffeurs, Werner en Hans, leveren hun busjes terug binnen waar deze verwacht worden. Het vliegtuig heeft een vertraging van 25 minuten. Dit is de tijd die je kunt gebruiken om nog 1 pint te drinken en mentaal al afscheid te nemen van Schotland.

 

Boven WalloniŽ zien we dat het in BelgiŽ ook gesneeuwd heeft. het duurt echter tot we, met de wagens, in de buurt zijn van Brussel, dat we er middenin zitten. Een korte sneeuwstorm!


Er wordt van wagen naar wagen gebeld met de boodschap ďRoger is hier niet graagĒ.

 

 

 

 Lees ook J'O zijn dagverslag...

 Lees ook Jaco zijn dagverslag...