1.WAAR BEN JE GEBOREN?
In Gumma (ongeveer 250 miles
te noorden van Tokyo)
2.HOE BEN JE IN DE WHISKYINDUSTRIE
TERECHTGEKOMEN?
Ik woon nu 17 jaar in
Frankrijk. In 1996 ben ik kunnen beginnen werken als secretaresse bij
SUNTORY in Frankrijk.
3.WAS JE NOG IN ANDERE BEROEPEN ACTIEF
BUITEN DE WHISKYINDUSRTIE?
Ik ben ook nog tolk geweest
(Frans/Japans). Ook ben ik nog actief geweest bij MIDORI als
commerciëel medewerkster. Midori is een Japanse meloenenlikeur die
tevens eigendom is van SUNTORY.
4.HEB JE OOIT IN OF VOOR ANDERE DISTILLEERDERIJEN
GEWERKT?
Neen.
5.WELKE WHISKY'S DRINK JE ZELF GRAAG?
Hakushu 18y, Bowmore Tempest,
Yamazaki 12y en de Hibiki 17y
6.WAT IS JE FAVORIETE PLEK IN FRANKRIJK?
Parijs, en zeker ook de
voorsteden.
7.WELK IS JE FAVORIETE VAKANTIEPLEK?
Pierrefeu en de Côte d' Azur,
beiden in Frankrijk.
8.WELK IS JE FAVORIETE CD?
James Brown.
9.WELK IS JE FAVORIETE FILM?
Harry Potter. De Japanse
animatiefilms die gemaakt zijn door Hayao Miyazaki. Silence Of The
Lambs.
10.HOBBY'S?
Muziek. Zowel actief als
passief. Hoewel het weer even geleden is, speel ik graag piano en
dwarsfluit. Ook kook ik graag en leef me graag uit met mijn fototoestel.
Afrikaans dansen.
11.WAT KOMT ER IN JE HOOFD OP, BIJ HET
HOREN VAN HET WOORD "BELGIË"?
"Belgian Chocolats"
en "French Fries"
12.WELKE VRAAG ZOU JE WILLEN DAT WE AAN JOU
ZOUDEN STELLEN?
"Please ask me
something about gastronomy, because I am really into cooking now"
Juni 2010 |