1.WAAR BEN JE GEBOREN?
Stirling.
2.HOE BEN JE IN DE WHISKYINDUSTRIE
TERECHTGEKOMEN?
Tijdens mijn studies in
Aberdeen werkte ik in de vakantieperiodes als tourguide bij de
Glenfiddich distilleerderij.
3.WAS JE NOG IN ANDERE BEROEPEN ACTIEF
BUITEN DE WHISKYINDUSRTIE?
Na mijn studies ging ik in op
een advertentie van de firma die nu Duncan Taylor heet. Ze zochten
iemand met kennis van oa. Frans en Spaans, nu 11 jaar geleden.
Daarvoor heb ik nog eventjes langoustines verkocht in Inverness.
4.HEB JE OOIT IN OF VOOR ANDERE DISTILLEERDERIJEN
GEWERKT?
Alleen in Glenfiddich als
tourguide.
Nu, bij de onafhankelijke bottelaar Duncan Taylor, selecteer ik mee de
vaten die we gaan bottelen.
5.WELKE WHISKY'S DRINK JE ZELF GRAAG?
Benriach 1968 van Duncan
Taylor. Zelf verwacht ik ook veel van de nieuwe 40 jarige Bowmore van
Duncan Taylor die we kortelings gaan bottelen.
6.WAT IS JE FAVORIETE PLEK IN SCHOTLAND?
Hopeman Beach in Elgin.
7.WELK IS JE FAVORIETE VAKANTIEPLEK?
De Malediven.
8.WELK IS JE FAVORIETE CD?
The Joshua Tree van U2.
9.WELK IS JE FAVORIETE FILM?
"Highlander" omdat
ik zelf ook McLeod heet. For the record: Highlander I
, de sequels zijn een beetje ...
10.HOBBY'S?
"Eiliah &
Chloe", mijn tweelingdochters die het grootste deel van mijn
vrije tijd in beslag nemen.
11.WAT KOMT ER IN JE HOOFD OP, BIJ HET
HOREN VAN HET WOORD "BELGIË"?
Belgian Beer
12.WELKE VRAAG ZOU JE WILLEN DAT WE AAN JOU
ZOUDEN STELLEN?
In navolging van Susan Webster
van Dewar Rattray: "Where's the bar and what would you
like to drink?"
November '07 |