HOME

TERUG

 

presenteerde

WHISKY DINER
voor leden en hun partners

ZATERDAG 25 NOVEMBER '06

 

 

 

 

  Vlaamse gastronomie, verfijnd en verrijkt met Schotse Single Malts. We hadden de kans om dit mee te maken in restaurant De Cluysenaer van Chef Stef Roesbeke in Kluizen. Stef staat bekend om zijn liefde, passie en obsessie voor de Schotse Single Malt. Zo hielp hij ook om gerechten samen te stellen voor het boek van Bob Minnekeer : “Whisky à la carte” . Dit boek handelt over gerechten klaarmaken die verfijnd worden met Schotse Single Malt. Het werd een culinaire belevenis voor ieder van ons… .

Chef Stef Roesbeke

 

 

 

 

Een fotoverslagje...

 

 

 

 

Mobiel pré-aperitieven

 

 

 

 

Sfeervolle aankomst in de gezellige dorpskern van Kluizen

 

 

 

 

 

Eenmaal in het restaurant kan men zich niet van de indruk ontdoen dat whisky hier centraal staat.

 

 

Van staande kasten tot hangende kastjes, allen gevuld met...whisky

 

 

 

 

 

Menu

 

 

 

 

Line up...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krien geeft duiding bij de opgediende gerechten

 

 

 

 

 

DIVIDE ET IMPERA

 

 

 

 

 

Elk detail wordt besproken

 

 

 

 

 

Nog te vroeg om af te ronden want...

 

 

 

 

 

de Sint kwam vroeg dit jaar...

 

 

 

 

Eentje voor de fans...

BOWMORE PEERLESS 34y  41,4%
Distilled 02/1968
Botteld 08/2002
Cask n°1427
Bottle 54/210

 

 

 

 

 

Stef, moe maar voldaan na de bereiding van dit prachtige whiskydiner

 

 

 

Met dank aan Stef, Krien en het personeel van restaurant "De Cluysenaer" die er hebben voor gezorgd, dat onze club een prachtige avond mocht beleven.

 

www.cluysenaer.be

 

 

HOME

TERUG