HOME     INTERVIEWS

 

Kirsty McLeod
Export Manager @ Duncan Taylor

1.WAAR BEN JE GEBOREN?
Stirling.

2.HOE BEN JE IN DE WHISKYINDUSTRIE TERECHTGEKOMEN?
Tijdens mijn studies in Aberdeen werkte ik in de vakantieperiodes als tourguide bij de Glenfiddich distilleerderij.

3.WAS JE NOG IN ANDERE BEROEPEN ACTIEF BUITEN DE WHISKYINDUSRTIE?
Na mijn studies ging ik in op een advertentie van de firma die nu Duncan Taylor heet. Ze zochten iemand met kennis van oa. Frans en Spaans, nu 11 jaar geleden. 
Daarvoor heb ik nog eventjes langoustines verkocht in Inverness.

4.HEB JE OOIT IN OF VOOR ANDERE DISTILLEERDERIJEN GEWERKT?
Alleen in Glenfiddich als tourguide. 
Nu, bij de onafhankelijke bottelaar Duncan Taylor, selecteer ik mee de vaten die we gaan bottelen.

5.WELKE WHISKY'S DRINK JE ZELF GRAAG?
Benriach 1968 van Duncan Taylor. Zelf verwacht ik ook veel van de nieuwe 40 jarige Bowmore van Duncan Taylor die we kortelings gaan bottelen.

6.WAT IS JE FAVORIETE PLEK IN SCHOTLAND?
Hopeman Beach in Elgin.

7.WELK IS JE FAVORIETE VAKANTIEPLEK?
De Malediven.

8.WELK IS JE FAVORIETE CD?
The Joshua Tree van U2.

9.WELK IS JE FAVORIETE FILM?
"Highlander" omdat ik zelf ook McLeod heet. For the record: Highlander I , de sequels zijn een beetje ...

10.HOBBY'S?
"Eiliah & Chloe", mijn  tweelingdochters die het grootste deel van mijn vrije tijd in beslag nemen.

11.WAT KOMT ER IN JE HOOFD OP, BIJ HET HOREN VAN HET WOORD "BELGI╦"?
Belgian Beer

12.WELKE VRAAG ZOU JE WILLEN DAT WE AAN JOU ZOUDEN STELLEN?
In navolging van Susan Webster van Dewar Rattray: "Where's the bar and what would you like to drink?"

November '07