SPEYSIDE 2010 HOMEPAGE

 

 

 

 

 

Vandaag keren we terug huiswaarts. Gelukkig kunnen we de dag nog aangenaam starten met een ochtendwandeling op het strand, waarna het full cooked breakfast wordt geserveerd. Zij die ook fris aan de ontbijttafel willen plaatsnemen, zonder al het gewandel maar door eenvoudig langer te slapen, doen dit dan ook.

Nochtans loont het de moeite om vroeg uit de veren te zijn, zodat je de opkomende zon boven het kuststadje Troon kan bewonderen.

foto: Werner

 

 

 

 

foto: Werner

 

 

 

 

 

 

foto: Werner

foto: Wim

 

 

 

 

 

Nog een laatste maal met z'n allen rond de ontbijttafel alvorens uit te checken. 

Bij dit uitchecken legt het clubbestuur meteen een nieuw verblijf vast in dit hotel. Binnen drie maanden zullen zij opnieuw een laatste avond/nacht in Schotland hier doorbrengen. Een nieuw avontuur met een welgekozen missie, waar je later ongetwijfeld een verslag kan van terugvinden op deze website.

 

Ook 3 andere meegereisde leden zullen binnen het half jaar opnieuw Schotland aandoen. En eentje trekt er op uit naar zijn geliefde groene eiland.

Maar voor het zover is, moeten we eerst zelf nog terug thuis zien te geraken. Van hieruit kan dit op een aangename en rustige manier gebeuren.

foto: Wim

 

 

 

 

 

foto: Roger

Cargomaster

foto: Wim

 

 

 

 

 

 

De uittocht verloopt zoals gepland. Dit wil zeggen: De passagiers worden aan de terminal gedropt, waarna de 2 chauffeurs de busjes terug binnen leveren bij het verhuurbedrijf. De incheckbeurt in de luchthaven verloopt op kousevoeten en vlotjes en er is nog tijd om onze laatste Tennants in de Elvis bar te nuttigen. 

 

 

De vlucht vertrekt als vanouds op tijd, en zo zijn we op het geplande uur terug thuis. Dit is goed nieuws voor zij de thuis gebleven zijn.

foto: Roger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPEYSIDE 2010 HOMEPAGE