TERUG

 

Vrijdagavond 30 Oktober 2009 (hoofdzetel club, Ramsel)

Inschrijven voor deze nieuwe clubreis kon door te mailen naar het clubbestuur vanaf zaterdagochtend 31 oktober 2009 om 09.00u. Echter, voor zij die eerder hun plaatsje wilden verzekeren voor deze clubreis, konden al een uurtje eerder live komen inschrijven bij de voorzitter thuis. Omdat ook voor deze clubreis het maximum aantal deelnemers is vastgelegd op 16 LEDEN, was er opnieuw een lichte bezorgdheid onder sommige leden om naast de boot te vallen. Figuurlijk dan toch deze keer, want dit wordt onze eerste clubreis zonder een ferryovertocht. Deze bezorgdheid bereikt zijn hoogtepunt wanneer op vrijdagavond de voortuin van de voorzitter opnieuw wordt omgetoverd tot een heuse camping. Alles hebben ze tot in de puntjes voorbereid. Van een eigen licht, warmte, -en geluidsbron tot een goed voorziene whiskybar. Terwijl zie je de buren achter hun ramen denken: "Is het weer zover?!?"

 

 

 

 

De sfeer zit goed, mede omdat de geruststelling er is. De kampeerders zien hun plekje verzekerd voor de clubreis. Toch komt er nog een ander clublid roet in het eten gooien, wat een beetje commotie doet ontstaan. Lidnr.47 komt in het geniep zijn stand-in aan de voordeur van de voorzitter plaatsen, zodoende hij straks rustig in zijn eigen warm bedje kan kruipen en morgenvroeg iets voor acht uur zijn plek kan innemen, om zo toch nog als eerste te kunnen inschrijven. 

Deze stand-in wordt zelfs van stroom voorzien om zo te kunnen bewegen, wat het geheel allemaal natuurlijker doet lijken. Er komt dus effectief, niet fictief, een koeŽrd uit z'n gat. Ons Liliane zal blij zijn om te horen dat er nog mensen zijn met het zelfde probleem. Den droaad hť Harry...

Den droaad hť Harry

 

 

 

 

 

De stand-in van lidnr. 47 wordt zorgeloos achtergelaten. Ver zal hij ook niet geraken met een koeŽrd die uit z'n... . Een bobijn zou hier nochthans als oplossing kunnen dienen.

 

 

 

 

 

 

Tegen de klok van 11 komt er nog een kampeerder aangefietst. Om niet op straat te moeten slapen (zie foto hieronder) deelt Dirk zijn tent, zodoende hij toch een dak/zeil boven zijn hoofd heeft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

J'O showt zijn wandverlichting 

Ook andere sfeermakers worden boven gehaald.

 

 

 

 

Net voor de ochtend begint liggen we allen in ons bed/luchtmatras/matje. Lang zal het echter niet duren ...

 

 

 

De leden die niet zijn blijven slapen aan de voordeur van de voorzitter, of die geen stand-in hebben geplaatst aan diezelfde deur, willen natuurlijk ook hun plaatsje verzekeren voor de komende clubreis. Zodoende er om 05:30u opnieuw sfeer en warmte te vinden is aan de ambtswoning van de voorzitter. 

 

Die voorzitter steekt even later de barbeque aan waarop het ontbijtspek wordt gebakken. Koffie doet voor velen de korte nacht vergeten, al doet bij sommige hun weelderige haardos pijn. Om die pijn te accentueren, en om nog overige kampeerders te wekken, haalt Wim zijn bastuba boven en wordt de Reveille geblazen. Succes verzekerd!

 

 

 

 

Het betere ochtendblaaswerk, ook wel bekend onder de benaming...
'Morning Blowjob'

Dirki, opstaan !!

 

 

 

 

Voila, om 8u is het dan zover. Een vlugge telbeurt voor die klok van 8 uur komt uit op zestien. Geen geduw en getrek dus aan de voordeur van de voorzitter, die nu overgaat tot het officiŽle gedeelte van de inschrijving.

 

 

 

 

Zestien blije en gerustgestelde gezichten noteren hun namen op het document der inschrijvingen. Ook de kamerverdeling wordt in een keer mee uit de doeken gedaan, zodoende we hier op zondagavond 14 februari in het Dowan's Hotel te Aberlour geen tijd mee verliezen. Maar eer het zover is, gaan we nog 105 nachten moeten slapen. 

 

TERUG