We moesten terug de pits in omdat we de bordjes “Drive safely” niet konden blijven negeren. In de garage van het autohuurbedrijf Arnold Clark zijn de baliemedewerksters zeer opgetogen om met dit probleem geconfronteerd te worden op een zondagnamiddag . Als ze echter doorhebben dat het een ernstig probleem is en ze geen ander busje ter beschikking hebben, beloven ze een oplossing. De mobiele eenheid zal ons komen depanneren.
Foto: Wim
Ondertussen kan ze ons een gezellige gelegenheid vlakbij, het Carlton Motel, aanraden om te lunchen. Hé, zou dit opzet zijn? Neen, zo zijn deze mensen niet.
Foto's: Roger
Fantastisch eten en na twee uurtjes is de deur hersteld. Ondertussen hebben we al wel onze eigenlijke lunchafspraak moeten afbellen, plus het bezoek aan Glengoyne distilleerderij. Wel met de nodige uitleg en verontschuldigingen onzentwege. Kwestie van de “deuren” open te houden voor de toekomst.

Foto: Roger

Loch Lomond
 

Een lange rit langs the bonnie banks of Loch Lomond. Vanaf hier begint Schotland as we know it. Tussenstopje Luss in de zon, en dan tot Inveraray.

Even de benen strekken tot aan de Loch Fyne whiskyshop en glaasjes meenemen!

 

Foto: J'O

Foto: Katrijn

 

Een van onze verstekelingen wordt bovengehaald en uitgeschonken. Springbank 15 jaar. Normaal was dit voor later op de avond gepland, bij de wegwijzer naar Campbeltown in Tarbert, maar de voorzitter en woordvoerder vinden dat onze reizigers nu al een hoogtepunt verdienen. Wegens goed gedrag! Ook in Inveraray staan wegwijzers naar Campbeltown, home of Springbank distillery.

 Foto: Roger
Foto's: Katrijn
Foto:Gilbert