BLIND TOUR 2012 HOMEPAGE

DEEL 2/6

 

 

 DAG 1: ZONDAG 13 MEI 2012
Deel 1/6

 

 

 

 

Toch wel opvallend veel animo in de stationshal van Aarschot op deze vroege zondagochtend. De vorige 3 clubreizen was de samenkomst steeds voorzien in de ambtswoning van de voorzitter, maar deze laatste clubreis is er voor verandering gekozen. Gelukkig is de humor gebleven en zet Wim meteen met zijn geslaagde entree hiermee de puntjes op de "i".

foto's: Werner

        "Blind Tour" humor

 

 

 

 

foto: Werner

Ondertussen op onze website...

 

 

 

 

 

Wanneer iedereen gearriveerd is worden er naar aloude gewoonte 'de verstekelingen' losgelaten en verdeeld over de bagage van de medereizigers. Deze verstekelingen zullen terug worden gedeporteerd naar het land van herkomst en het is niet uitgesloten dat er velen zullen sneuvelen tijdens deze reis. Het leven als verstekeling is geen lachertje, zeker niet tijdens onze clubreizen. 

Nauw verbonden met deze verstekelingen zijn 'de tourglazen'. Deze 15 unieke gegraveerde glazen worden eveneens verdeeld onder de medereizigers, dewelke ze zullen koesteren en steeds bij zich hebben. Ook zijn er nog oordopjes à volanté voorzien voor zij die de volgende 7 nachten luidruchtige kamergenoten zouden hebben en zo alsnog van een welverdiende nachtrust kunnen genieten.

Tourglas 2012

Nog heel even wachten nog op onze trein.

foto: Gunter

 

 

 

foto's: Gunter

                Hartverscheurend afscheid van onze partners die op het perron moeten achterblijven.

 

 

 

Stipt om 07:41u vertrekt ons eerste transportmiddel van deze clubreis. Nooit eerder gebruikten we dit type van vervoermiddel tijdens de vorige clubreizen, dus het is nu of nooit.

Vanuit Aarschot sporen we via Leuven naar Brussel-Nationaal. We doen dit in onze eigen wagon en met stijl. Eén van onze leden heeft zelfs personeel in dienst om zijn bagage van het ene naar het andere peron te laten overbrengen tijdens de overstap in Leuven. Hij moet hier zelfs niet om vragen.

We doen er slechts 3 kwartiertjes over om vanuit de stationshal van Aarschot tot binnen in de luchhaventerminal van Brussel Nationaal te geraken. Het grote bestemmingbord verraad meteen ook onze bestemming van deze "Blind Tour" !?!?

foto: Werner

 

 

 

foto: Werner

 

 

 

Dublin, de hoofdstad van de Republiek IERLAND, wordt onze vliegbestemming. Dit wordt voor de meegekomen leden overduidelijk wanneer ze de Boarding Tickets overhandigd krijgen van hun voorzitter/reisleider en ze hun bagage aan de check in van de Ierse luchtvaartmaatschapij Aer Lingus mogen achterlaten. Na de 3 vorige clubreizen naar Schotland, telkens met Ryanair en vanuit Charleroi, is het nu dus tijd voor verandering. Niet alleen goedkeurende blikken gericht aan de reisleider, maar ook enkele blikken die het vermoeden van enkele leden lijken te bevestigen dat we naar Ierland zouden reizen. Voor de meesten hun eerste maal naar dit groene eiland trouwens.

De Ramselse apotheker komt mee aan boord om nog even te checken of we genoeg reispillen mee hebben and off we go!!

foto: Kris

 

 

 

 

foto: Gunter

Terug naar huis waar m'n Guinness staat.                    

 

 

 

 

 

 

foto: Gunter

Aankomst Dublin Airport

 

 

 

 

So far so good. We zitten in Ierland, en wat meer is, op schema. Een reisschema dat misschien wel nog belangrijker zal zijn dan bij de vorige 3 clubreizen. 

Het volgende op dat schema: de 2 busjes afhalen bij één van de  verhuurfirma's die rond de luchthaven zijn gelegen. We doen dit bij de verhuurfirma waar we alleen maar goede ervaringen mee hebben en die, in tegenstelling tot hun branches in Schotland, wél busjes verhuren. 

2 grijze Opel Vivaro's staan ons op te wachten en de laad, -en instapbeurt gebeurt vlekkeloos mede dankzij onze Cargo-masters die hun job ook deze laatste clubreis nog steeds aux serieus nemen. En wij weg. Via de M50 ringweg rond Dublin westwaarts het binnenland in voor een ritje van slechts een uurtje. 

         Busjes komen zo.

foto: Gunter

 

 

 

 

BLIND TOUR 2012 HOMEPAGE

DEEL 2/6