BLIND TOUR MAIN PAGE

 

 

Teaser

Een teaser is een boodschap die geen informatie bevat, maar juist bedoeld is om de nieuwsgierigheid te prikkelen.

 

De meereizende clubleden storen met tussendoor enkele "teaserkes" door te mailen die betrekking hebben met de komende clubreis met onbekende bestemming.

 

 

 

17 December 2011

Tijdens de eerste uitzenddag van de laatste Music for Life actie van Studio Brussel wordt er door mezelf voor 1€ (voor het goede doel) een sms bericht verzonden met daarin de  "geheime" bestemming van de clubreis in 2012. Doordat dit bericht in het midden van de nacht uiteindelijk verscheen op TV was de kans dan ook klein dat er reisgenoten dit gelezen zouden hebben. Een foto van dit TV beeld werd uiteindelijk per mail naar die betreffende reisgezellen verzonden, nadat ik eerst de bestemming met rood had doorstreept.

Ah ja...

 

 

 

3 Januari 2012

Een vast gegeven tijdens onze clubreizen zijn de verstekelingen die worden meegenomen, zonder dat de leden op voorhand ook maar enig idee kunnen hebben om welke flessen het gaat. De flessen worden voor aanvang van de clubreis verdeeld over de bagage van de reisgezellen en zijn steeds goed verpakt met beschermende folie die ondoorzichtig wordt gemaakt en genummerd. Deze "verstekelingen" worden op een weluitgekozen plek gedurende de reis geopend waarna elke reisgezel met zijn persoonlijk tourglas zijn portie kan in ontvangst nemen. Een praktijk die de vorige drie clubreizen geslaagd was, zodat we niet anders konden dan voor deze vierde en laatste clubreis dit te herhalen.

 

 

 

17 Januari 2012

Op 13 Januari 2012 kapseisde de 'Costa Concordia' voor de kust van Toscanië (It) nadat deze de rotsen opzocht.

Meteen werden onze medereizigers gerustgesteld dat het niet onze ferry is, moesten we tijdens de clubreis een ferry nodig hebben natuurlijk.

 

 

 

03 Februari 2012

Uit een oud prentenboek (1940) kwam ik deze afbeelding tegen met daarop een beeld van het kustplaatsje waar we op zaterdag 19 mei 2012 met onze tourbusjes zullen passeren. Iedereen had zo zijn eigen mening waar dit zou kunnen zijn.

 

 

 

13 Februari 2012

Deze cryptische rebus over onze bestemming is een doordenker en moet worden gezocht in de wereld van vuurtorens. Elke vuurtoren heeft zo zijn eigen 'lichtsignaal' waardoor er vroeger, toen er nog geen radarbeelden aanwezig waren in de stuurhut, door de kapitein kon worden georiënteerd waar hij zich met zijn schip bevond. Het licht van onze vuurtoren die op donderdag 17 Mei een belangrijke rol speelt in ons zichtveld laat elke 30 seconden 3x na elkaar zijn lamp aangaan. Vandaar...

 

 

 

23 Februari 2012

Om het vermoeden van sommige medereizigers nog wat aan te dikken dat we de stad 'Wick' zullen bezoeken: Wicky!

Maar misschien is het wel een Europese hoofdstad die héél ver van Wick is gelegen maar wel is gesticht door de Vikingen?!?

 

 

 

10 Maart 2012
Krantenartikel

 

 

 

20 Maart 2012

Geachte medereizigers,
 
Ik moet vaststellen dat er meer en meer verstekelingen de weg naar mijn ambtswoning hebben gevonden. Het is ondertussen al zo ver gekomen dat ze zich nestelen in een kartonnen doos en voor mijn voordeur wachten tot ik ze uit compassie in mijn ambtswoning opvang (zie bijlage). Wel vertel ik hun er meteen bij dat ik ze binnen twee maanden sowieso terug stuur naar hun land van herkomst. Onder professionele begeleiding uiteraard.
 
Benieuwd wat ik morgen weer aan mijn deur ga vinden [zucht].
 
Groetjes,
Werner

 

 

 

29 Maart 2012

Om medereiziger Wim een plezier te doen stuur ik nog een hele oude prentkaart met daarop een kustweg die ook wij binnen 7 weken zullen aandoen.

Wim laat het misschien niet altijd zo blijken, maar hij ontvangt echt wel graag tips naar onze reisbestemming :-)

 

 

 

8 April 2012 (Pasen)

De medereizigers worden een vrolijk Paasfeest toegewenst. Een oude prent van een zekere stad die we op clubreis zullen bezoeken is een hint zijn naar de bestemming. Misschien worden ze wel op het verkeerde been gezet door een andere stad die in 1916 een 'Paas'opstand beleefde op dat zelfde eiland.

 

 

 

25 April 2012

De tourbrief -klaar voor vertrek- is verzonden met daarin de overige info die mag geweten zijn ivm de clubreis. Nu ze weten dat we samenkomen op zondagochtend 13 mei in de 'stationshal van Aarschot' leggen ze de link naar de trein met deze tip.

Maar misschien heeft er iemand op de filmposter, die zijn doorbraak kende dank zij deze film, ergens in een welbepaalde distilleerderij in zijn thuisland een vat whisky te rijpen liggen dat hij ginds heeft gekregen?

 

 

 

11 Mei 2012

De laatste teaser omvat een collage van rock 'n roll grootheden die al 'ergens' hebben gespeeld op een domein waarvan we het bijhorende kasteel op de eerste reisdag al zullen bezoeken. Een kasteel dat ook haar eigen whiskey laat bottelen.
Om het niet 'te' makkelijk te maken heb ik de grootste rockgroep van dit en ook vorige momenten achterwege gelaten. Een rockgroep die trouwens in 1984 in dat betreffende kasteel een groot deel van hun nummers opnamen voor de LP die later verscheen. 
Op zaterdag 25 Augustus en zaterdag 1 september 2001 speelde deze groep hun legendarische 'thuis'concerten voor telkens 80.000 toeschouwers op het domein met het betreffende kasteel in de achtergrond.

... waar ook wij dus een bezoekje zullen brengen, en een glaasje whiskey zullen op toasten. 

 

 

BLIND TOUR MAIN PAGE